Гарбуз запечена в мультиваркиЧас приготування: 40 хв Я, напевно, повторюся, сказавши, що мультиварка - це просто диво - помічниця на моїй кухні. Я дуже люблю страви з гарбуза. І ось який десерт я освоїла. Гарбуз запечена в мультиварки - це теж диво! Опис приготування: Гарбуз запечена в мультиварки - відмінний десерт, до того ж дуже корисний. Якщо сорт гарбуза солодкий, то навіть не треба додавати цукор і мед. У такому вигляді гарбуз запечена в мультиварки дуже навіть підійде для подгарніровкі м'яса. Смак виходить пікантним і несподіваним. Спробуйте і переконайтеся самі. Призначення: На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Гарбуз запечена в мультиварки Гарбуз очищаємо від насіння, нарізаємо часточками, не знімаючи шкірку. Укладаємо в чашку (попередньо змастивши маслом або налив води) мультиварки часточки гарбуза. Посипаємо цукром і включаємо режим випічка на 30 хвилин. Через 30 хвилин гарбуз готова! Можна подавати до столу, поливши за смаком медом. Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Гарбуз запечена в мультиварки, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Гарбуз запечена в мультиварки. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 149