Запіканка з манної кашіЧас приготування: 50 хв Вашій увазі - неймовірно смачний і корисний простий рецепт запіканки з манної каші, - варто один раз приготувати за правилами, щоб назавжди полюбити цей економний десерт. Зараз розберемося! Опис приготування: Це, як ви помітили, - класичний рецепт запіканки з манної каші, як її готували наші мами і бабусі. Але особисто мені подобаються експерименти, - я люблю нарізати таку запіканку шматочками, присипати цукровою пудрою і подавати разом з фруктами. Адже гарна подача найчастіше вирішує все, - особливо, якщо ви плануєте пригощати такої корисної смакотою діточок. Не бійтеся проявляти креативність, адже рецепт приготування запіканки з манної каші дозволяє все зробити по-своєму. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Крупи/Манка Блюдо: Гарячі страви/Запіканка Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Запіканка з манної каші 1. Манку замочіть в кефірі, і залиште якомога довше розбухати. 2. Тим часом яйця збиваємо з цукром міксером або в блендері. 3. Вершкове масло розтоплюємо, трохи охолоджуємо, і тільки тоді змішуємо з яєчною сумішшю. 4. Додаємо цукор, родзинки, і дрібку солі. Перемішуємо. 5. Отриману суміш виливаємо у форму для запікання, попередньо змащену маслом. 6. У розігрітій духовці випікаємо півгодини. Готово! Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Запіканка з манної каші в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Запіканка з манної каші самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 96