Варення з яблук з цедрою лимона і корицеюЧас приготування: 6 ч. 0 хв Щоб додати трохи різноманітності в варення, вирішив спробувати рецепт приготування варення з яблук з цедрою лимона і корицею. Опис приготування: Готуємо варення з яблук з цедрою лимона і корицею в домашніх умовах: 1. У холодній проточній воді промиваємо яблука і лимон. З лимона ножем знімаємо цедру. Цедру подрібнюємо до стану порошку. З м'якоті вичавлюємо сік. 2. Доводимо до кипіння каструлю з водою. Додаємо в неї цукор, помішувати до розчинення і потім додаємо лимонну цедру. Даємо сиропу прокипіти пару хвилин і знімає з вогню. 3. Поки сироп настоюється, знімаємо з яблука шкірку і нарізаємо на дрібні шматочки. У миску з очищеними яблука заливаємо лимонний сік. 4. Проціджуємо сироп крізь марлю і заливаємо в миску з яблуками. Доводимо все до кипіння і залишаємо, накриваючи кришкою, на 4 години. 5. Знову доводимо масу до кипіння і залишаємо ще на 5 годин настоюватися. 6. Повторюємо процедуру і додаємо чайну ложку кориці до закипання маси. 7. Розливаємо вийшло варення по сухим стерилізованим банкам. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Варення з яблук з цедрою лимона і корицею. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Варення з яблук з цедрою лимона і корицею ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 86