Мариновані яблукаЧас приготування: 5 ч. 0 хв Ароматні, соковиті, хрусткі мариновані яблука гарні і як самостійна закуска, і як гарнір до всіляких страв з м'яса. А ще їх можна фарширувати і запікати! Опис приготування: Всіх варіантів використання цієї заготовки не перелічити, так що класичний рецепт маринованих яблук кожному кулінарові в господарстві знадобиться. Отже: 1. Для приготування візьмемо гарні міцні яблука, без червоточини і цяток, ретельно вимиємо під проточною водою і наколемо їх виделкою в декількох місцях. 2. Закип'ятити воду. Складемо яблука у велику простору ємність і заллємо окропом. Залишимо до повного охолодження. 3. Яблука розкладемо по чистим сухим банкам до рівня плічок raquo ;. 4. Воду, в якій вони холоднішими, закип'ятити, додамо цукор і спеції. 5. Остудимо до 40С, процідити і вольем оцет. 6. Заллємо цим маринадом яблука, і поставимо банки стерилізувати. 7. Закатати, переверніть і укутати. Мариновані яблука готові до вживання вже на наступний день - смачного! Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-20 Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Мариновані яблука. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Мариновані яблука у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 439