Повидло з виноградуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Немає нічого простішого, ніж приготування повидла з винограду. Мій рецепт повидла з винограду - без цукру! Все, що треба, - протерти ягоди і уварити їх до загустіння. Виноград краще брати різних сортів. Опис приготування: Для повидла нам потрібен добре дозрілий виноград. Візьміть виноград різного кольору - так смачніше і цікавіше. Цей простий рецепт не передбачає ні цукру, ні води. Отже, приступимо. Як приготувати повидло з винограду: 1. Виноград очистіть від гілочок, видаліть зіпсовані ягоди і гарненько промийте під проточною водою. 2. Промиті ягоди протріть через сито. Нам треба позбутися від шкірки і насіння. 3. Отриману перетерту масу ставте на середній вогонь в широкому посуді. Варіть, постійно помішуючи, до загусання. 4. Коли повидло загусне, розлийте його по простерилізувати теплим банкам. Остудіть і потім закрийте кришкою. Зберігайте в прохолодному місці. Смачного! Основний інгредієнт: Фрукти/Виноград Блюдо: Заготовки/Повидло Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Повидло з винограду самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Повидло з винограду - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 188