Варення з виноградуЧас приготування: 12 год. 0 хв Варення з винограду - це незвичайне ласощі до чаю, прекрасний наповнювач в пироги і просто дуже смачне і корисне частування! Зустрічайте легкий покроковий рецепт варення з винограду! Опис приготування: Вам потрібно: 1 кілограм ягід винограду, 1,2 кілограма цукру, 1 склянка води. Шаг1: Виноград добре промити, ягоди від'єднати від гілочок. Опустити в гарячу воду на пару хвилин. КРОК 2: Виноград залити гарячим цукровим сиропом. Потім варити 20 хвилин на слабкому вогні. Потім відставити і дати настоятися 6-8 годин. Шаг3: Потім варити 40 хвилин. Шаг4: Дати охолонути і далі відокремити ягоди від сиропу через друшляк і розкласти по заготовленим банкам. Шаг5: Сироп поварити ще 15 хвилин і залити ним ягоди в банках. Шаг6: Банки закупорити, перевернути і залишити на добу в сухому, теплому місці під ковдрою. Варення з винограду найкраще варити із зеленого винограду. Однак, обов'язково вибирайте більш стиглий і солодкий виноград! Бажаю удачі! Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Виноград Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-9 Спробуйте приготувати Варення з винограду в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Варення з винограду можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 404