Повидло з чорниціЧас приготування: 2 ч. 0 хв Чорницю обов'язково треба вживати тим, хто багато читає, працює за комп'ютером, працює при поганому освітленні. Інакше кажучи, всім! Для повидла з чорниці вам знадобиться ягоди і цукор. Вперед! Опис приготування: Чорниця не тільки допомагає зберегти хороший зір, але і омолоджує, сприяє поліпшенню пам'яті, є профілактичним засобом серцево-судинних захворювань. Чорничне повидло я їм з борошняними млинцями. У повидлі зберігаються тільця протертих ягід, які при варінні наповнюються солодкої чорничної масою. Така структура повидла робить його неповторним і дуже смачним. Як зробити повидло з чорниці? 1. Ягоди чорниці очистіть від листочків і гілочок. Гарненько промийте кілька разів спочатку в тазику з водою (бруд і зіпсовані ягоди спливуть), а потім під проточною водою. 2. Промиту чорницю злегка просушіть, виклавши на щільні паперові рушники або на кухонний рушник. 3. Ягоди пропустіть через м'ясорубку або роздушіть дерев'яним товкачем. 4. Отриману масу викладіть в широку каструлю і варіть на повільному вогні. Поступово вводите цукор невеликими кількостями. Маса повинна зменшитися більш, ніж в два рази. Готового повидла повинно вийти близько 400 гр. При варінні повидло постійно помішуйте. 5. Гаряче повидло розкладіть по простерилізувати сухим банкам. Дайте охолонути, потім закрийте кришками. Зберігайте повидло з чорниці в прохолодному місці. Смачного! Основний інгредієнт: Ягоди/Чорниця Блюдо: Заготовки/Повидло Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Повидло з чорниці гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Повидло з чорниці - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 216