Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Вишня з цукром на зиму

Вишня з цукром на зиму

Вишня з цукром на зиму
Час приготування: 30 хв


Як приготувати вишню з цукром на зиму - читайте далі. Простіше нікуди, а ягоди виходять як свіжі - добре використовувати як частування до столу, або як начинку для вашої випічки. Спробуєте?

Опис приготування:
Такий рецепт приготування вишні з цукром на зиму не тільки дуже швидкий і простий, але ще і цілком дієтичний, адже, на відміну від багатьох інших способів, тут цукор використовується по мінімуму, тільки щоб вишня пустила сік, і в ньому ж зберігалася. Так що спробуйте обов'язково!

Як заготовити вишню з цукром на зиму:
1. Насамперед простерилизуйте баночки, в яких будете зберігати готову вишню.
2. Паралельно переберіть ягоди, позбудьтеся від дрібних гілочок і листочків, і добре вимийте вишню.
3. У ще гарячі простерилізовані баночки викладайте ягоди так, щоб вони займали половину банки.
4. Тепер присипаємо їх зверху 1-2 ст. ложками цукру.
5. Доповідаємо вишню до верху банки.
6. А тепер знову присипаємо цукром, теж 1-2 столовими ложками.
7. Прикриваємо всі баночки кришками, і поміщаємо в каструлю з водою. На кухонній плиті стерилізуємо в окропі 15 хвилин.

Готово! Якщо все зробили правильно, вишня до цього моменту вже повинна повністю бути покрита сиропом. Якщо ж ваші ягоди виявилися недостатньо соковитими - просто долийте трохи кип'яченої води прямо в банку, щоб всі вишні були покриті рідиною. Закочуємо і тримаємо в ковдрі до повного охолодження, а потім вже перекладаємо в холодильник або в будь темне і прохолодне місце. Тепер і ви знаєте, як приготувати вишню з цукром на зиму! Приємною готування!


Основний інгредієнт:
Вишня/Ягоди
Блюдо: Заготовки

Інгредієнти:
  • Вишня - 1 Кілограм
  • Цукор - 0.5 Кілограма

Кількість порцій: 6-7
Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Вишня з цукром на зиму на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Вишня з цукром на зиму - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх!
Категорія: Заготовки Переглядів: 151   
Схожі рецепти страв з фото:
Повидло з вишні
Журавлина з цукром
Вишня протерта з цукром
Ожина з цукром на зиму
Компот з вишні на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.