Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Агрус з цукром на зиму

Агрус з цукром на зиму

Агрус з цукром на зиму
Час приготування: 30 хв
Для вас - простий рецепт агрусу з цукром на зиму, корисна і універсальна заготовка, яка може використовуватися для десертів, самостійно, або навіть для м'ясних страв в якості кислого соусу!

Опис приготування:
Рецепт приготування агрусу з цукром на зиму не забере у вас багато часу і зусиль, зате взимку ви не пошкодуєте, що приготували таку універсальну і корисну ягідну заправку. Завдяки терпкому смаку і мінімуму цукру, використаного при готуванні, її можна використовувати як основу для кислуватого оригінального соусу до м'яса або птиці, додавши лише часник і перець. Або ж, для любителів солоденького, просто мазати таку заправку на тости, як варення, і додавати до смаку в киселі, компоти і желе. Удачі!





Як приготувати:
1. Всі ягідки ретельно промиваємо і перебираємо, прибираючи зіпсовані плоди і дрібне сміття.
2. Всипаємо чисті ягоди в каструлю, і додамо до них цукор.
3. На маленькому вогні підігріваємо п'ять хвилин, щоб ягоди дали сік, а цукор розчинився.
4. Ретельно, але акуратно перемішаємо, щоб цукор розмішався, але ягідки не подаючи, і знімаємо з вогню.
5. Викладаємо суміш у попередньо простерилізовані чисті баночки, закупорюємо, і зберігаємо в перевернутому вигляді, закутавши в ковдри, до повного охолодження.

Готово! Коли ваші заготовки охолонуть, можна зберігати їх в будь-якому темному і прохолодному місці, і дочекатися зими, щоб спробувати цю дивну ягоду в консервованому вигляді :) Удачі!


Основний інгредієнт:
Ягоди/Агрус
Блюдо: Заготовки

Інгредієнти:
  • Агрус - 1 Кілограм
  • Цукор - 1 Стакан

Кількість порцій: 6-7
Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Аґрус з цукром на зиму в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Агрус з цукром на зиму - найкращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким!
Категорія: Заготовки Переглядів: 323   
Схожі рецепти страв з фото:
Компот із суниці
Журавлина з цукром на зиму
Ожина з цукром на зиму
Варення з агрусу в мікрохвильовці
Варення з агрусу на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.