Компот із суниці на зимуЧас приготування: 5 ч. 0 хв Компот із суниці на зиму - обов'язкова заготівля в нашій сім'ї. Ми ніби консервуємо літо. Наші ліси повні цією ягодою, а компот виходить ароматний, смачний і корисний. Тому і готуємо :) Опис приготування: Щоб приготувати компот з суниці на зиму, треба: 1. Перебрати ягоди суниці, помити й обсушити. 2. Зварити цукровий сироп з води і цукру. 3. Розкласти ягоди по банках, найкраще літровим. 3. Залити ягоди готовим сироп і настояти години три. 4. Злити сироп, знову закип'ятити його, додати лимонну кислоту. 5. Залити банки гарячим сиропом. 6. Поставити стерилизоваться на 15-20 хвилин. 7. Засукайте банки, переверніть і укутайте чимось теплим, щоб готовий компот з суниці на зиму остигав повільно. Власне, ось і все! Простий рецепт компоту з суниці на зиму я вже виклала, а тепер - трохи корисних порад з приготування. Кількість суниці в банку може бути будь-яке, робіть як вам більше подобається. Сахара в сироп можна взяти теж трохи менше. Суницю в компот можна брати садову, але лісова набагато ароматний. Добре змішати лісову суницю з садової. Так у вас вийде більше ароматного чудового компоту. Дуже раджу вам готувати хоч кілька баночок компоту з суниці на зиму, особливо якщо у вас в родині є маленькі діти. Компот із зібраної і приготованої вами суниці завжди буде смачнішою будь-якого покупного! ;) Основний інгредієнт: Ягоди/Суниця Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Компот із суниці на зиму своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Компот із суниці на зиму прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 152