Варення з антонівкиЧас приготування: 1 дн. 0 год. 0 хв Варення з антонівки - саме ароматне яблучне варення. Ці яблука зовсім десертні, вони трохи кислуваті, але варення з них виходить відмінне. Моя бабуся часто варила це варення. Рекомендую! Опис приготування: Варення з антонівки я пропоную варити саме таким способом, який описаний в рецепті - так часточки яблук зберігаються цілими і стають бурштиновими. Само варення варто ваших зусиль, повірте. Вам буде дуже приємно як є його самостійно, так і вислуховувати компліменти від інших дегустаторів :) Саме звичне для нас варення може бути дуже смачним і корисним, якщо наполягати його довше ніж, варити. Про все це читайте в рецепті варення з антонівки. Удачі! Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Варення з антонівки Яблука помити й обсушити. Порізані шматочками яблука засипаємо цукром (600 гр) і залишаємо на ніч, щоб яблука дали сік. Довести варення до кипіння і варити 5 хвилин. Відставити настоюватися на 4-8 годин. Додати цукор і поварити ще 2 рази - довести до кипіння і настоювати по 4 години. Доварити до готовності, додати корицю. Готове варення розкласти по банках. смачного! Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Варення з антонівки - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Варення з антонівки у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 252