Варення з гарбузаЧас приготування: 3 ч. 0 хв З гарбуза, цієї королеви городу, можна приготувати і перше, і друге, і десерт! А я ще готую і варення з гарбуза. Виходить смачне, багате на смак і колір варення. Розповідаю, як приготувати! Опис приготування: Я помітила, що жовта гарбуз любить жовтих сусідів - лимони, апельсини. Кислинка останніх дуже вдало доповнює солодкість першої. Тому своє варення роблю з цитрусовими. Гарбуз для варення вибирайте не дуже стиглу. Підготуйтеся - очистіть її від насіння і шкірки, наріжте кубиками. А тепер розповім, як же готувати варення з гарбуза: 1. Нарізану на сантиметрові кубики гарбуз помістіть у велику каструлю і засипте цукровим піском. Нехай вона настоїться протягом пари годинок і пустить сік. 2. По закінченню декількох годин поставте каструлю на плиту, включіть слабкий вогонь і доведіть до кипіння. Варіть близько півгодини. 3. Зніміть з лимона або апельсина цедру, білу м'якоть викинете, а м'якоть подрібніть в міксері або блендері, позика додайте в варення і зніміть з вогню. 4. Коли варення охолоне, розкладіть його по простерилізувати банкам і закатати. Зберігайте в темному, прохолодному місці. Ось і все - як бачите, рецепт варення з гарбуза досить простий :) Приємного апетиту! Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Варення з гарбуза. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Варення з гарбуза - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 97