Варення з гарбуза з горіхамиЧас приготування: 2 днів. 9 ч. 0 хв Варення з гарбуза з горіхами - оригінальне, несподіване, яскраве і смачне. Процес приготування такого варення вимагає часу, але результат перевершить всі очікування. Спробуйте приготувати вдома! Опис приготування: Як приготувати варення з гарбуза з горіхами? 1. Очищену м'якоть гарбуза (без шкірки і насіння) наріжте невеликими шматочками. 2. З води і цукру зваріть сироп. Цукор треба розчинити на середньому вогні, помішуючи. Просто доведіть сироп до кипіння, потім зніміть з вогню. 3. Нарізану гарбуз викладіть у велику миску або каструлю. Залийте гарбуз доведеним до кипіння сиропом. Сироп з шматочками гарбуза залиште до охолодження на ніч. 4. На наступний день процідіть сироп. Шматочки гарбуза залиште в каструлі. Сироп доведіть до кипіння і знову залийте гарбуз. Залиште її просочитися ще на добу. 5. Процедуру повторіть ще раз. 6. Востаннє на плиту поставте каструлю разом з шматочками гарбуза і кип'ятіть протягом 5 хвилин. Таке бланширування дозволить зберегти шматочки цілими, вони не розваряться. 7. В остигле варення додайте нарізаний тонкими часточками лимон і волоські горіхи. 8. Варення закрийте стерильними кришками. Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Горіхи Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Дуже смачний Варення з гарбуза з горіхами зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Варення з гарбуза з горіхами з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 232