Грузді мариновані хрусткіЧас приготування: 50 хв Цікавий і дуже простий рецепт груздів маринованих хрустких просто не може вам не сподобається! Адже в ньому немає нічого зайвого, тільки оптимальний варіант заготовки смачненьких грибочків! Опис приготування: Впевнена, що такий рецепт приготування груздів маринованих хрустких вам дуже сподобається. Смачні, соковиті і хрусткі - і все це своїми руками, і своїми силами! Так що розповідаю, як зробити грузді мариновані хрусткі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Грузді Блюдо: Заготовки/Маринування Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Грузді мариновані хрусткі 1. Гриби дуже ретельно промиваємо, найкраще залишити замоченими у воді на добу. І при чому воду радять міняти два-три рази за добу. 2.Теперь нарізаємо великі екземпляри, а дрібні залишаємо цілими. Засипаємо в каструлю разом з лаврушкой, перцем і сіллю. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще півгодини. 3. На дно баночок викладаємо всі залишилися приправи і спеції. Закладаємо гриби і заливаємо гарячим маринадом. Зверху - по 1 ст. ложці солі на банку. 4. Закриваємо стерильними кришками. Готово! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Грузді мариновані хрусткі в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Грузді мариновані хрусткі, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 722