Грузді солоні маринованіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Смачні та хрусткі мариновані солоні грузді - це прекрасна і дуже популярна закуска, від якої важко відмовитися, варто лише разок спробувати. Приготуйте і ви, вже точно не пошкодуєте! Опис приготування: До ваших послуг - простий рецепт приготування груздів солоних маринованих. Попередньо простерилизуйте баночки, в яких будуть зберігається гриби, а також кришки. Консервація настоюється 2 тижні перед вживанням. Зберігати краще всього в прохолодному місці: холодильник, льох, підвал. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Грузді Блюдо: Заготовки/Маринування/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Грузді солоні мариновані Грузді промийте і замочіть в холодній воді на добу. Кілька разів воду доведеться поміняти. Тепер прийшов час відварити гриби в досить солоній воді з додаванням перцю горошком і лаврового листа. Варити 30 хвилин після закипання. Складаємо гриби в стерилізовані баночки, попередньо помістивши на дно часник, хрін, перець, гвоздику. Зверху викладаємо кріп, листя смородини і вишні, столову ложку солі. Заливаємо гриби маринадом і закриваємо. Через 2 тижні можна їсти! Смачного! Грузді солоні мариновані - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Грузді солоні мариновані в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 711