Консерви з гусакаЧас приготування: 3 ч. 0 хв Гусь - птах важлива. І не тільки запечений. Але й тушонка з нього відмінна! А вже якщо вона ще й приготовлена ??власноруч ... То це просто невимовно смачно! Опис приготування: При слові тушонка багато хто відразу згадують заводські банки з незрозумілим вмістом. У вас саме так? Значить прийшов час зробити тушонку самим. Я пропоную вам зробити тушонку з гусака. Це тільки здається, що все довго, незрозуміло і клопітно. Насправді, за допомогою рецепта тушонки з гусака все не так складно. Так, не швидко, але результат того вартий! І ви будете точно знати, що ж саме лежить в банку. Основний інгредієнт: М'ясо/Птиця/Гусь/Субпродукти/Тушенка Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Тушенка з гусака Тушку гусака вимити, очистити від пір'я. З гусака зняти шкіру, нарізати порційно. Скласти в миску, посипати сіллю, перцем. Залишити на годину. У банки (чисті й сухі) покласти лавровий лист і перець горошком. Зверху щільно укладаємо шматочки гусака, заповнюючи банку трохи більше ніж на 2/3. Закрити банки фольгою зверху і поставити в холодну духовку на годину при температурі 150 градусів. Через годину збільшити температуру до 180 градусів і тушкувати ще годину. Під час готування духовку відкривати не можна. Після закінчення гасіння, не відкриваючи духовку, дати банкам постояти ще 30 хвилин. Через півгодини, коли банки трохи охолонуть в духовці, дістати їх і закатати кришками. Тушонка готова. Смачного! Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Тушенка з гусака - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Тушенка з гусака у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 489