Варення з айви (київський)Час приготування: 1 дн. 8 ч. 0 хв Рецепт приготування варення з айви. Опис приготування: Для приготування варення вибирайте стиглу м'яку айву. Варення з айви виходить дуже ароматним, приємного червоно-оранжевого кольору. Приготування: Добре вимити айву і помістити в каструлю. Влити 5 склянок води. Вода повинна повністю покривати фрукти. Довести до кипіння і варити 8-10 хвилин. Відразу ж помістити айву під холодну воду і за допомогою ножа видалити шкірку. Розрізати айву навпіл або на четвертинки, вирізати серцевину. Викласти айву в каструлю. Приготувати сироп з цукру і води, в якій варилася айва. Дати постояти протягом 3-4 годин. Потім поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння і варити 5-8 хвилин. Потім дати постояти 8-10 годин. Таким чином варити варення ще 3-4 рази, роблячи перерви між варіння на 8 годин. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Айва Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Варення з айви (київський) - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Варення з айви (київський) в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 171