Маслюки, солоні в бочціЧас приготування: 5 днів. 13 ч. 0 хв Цей рецепт підійде для великих обсягів соління, наприклад, якщо у вас 10 кг маслюків - соліть їх у бочці. Маслюки вийдуть міцні, смачні і стануть прекрасною закускою до святкового столу! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування маслюків, солоних в бочці. Нижче наведено покроковий рецепт з фотографіями, сподіваюся ви розберетеся, що і як. До речі, при засолюванні маслюків іноді гриби в бочці накривають капустяним листами, полежавши з грибами, в майбутньому з них виходять прекрасні голубці. Саме ж соління буде готове через 2-3 місяці. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Маслюки Блюдо: Заготовки/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Маслюки, солоні в бочці Маслюки ретельно перебираємо і очищаємо від лісового сміття і бруду, кілька разів промиваємо під водою. Підозрілі краще відразу викинути. Дно бочки посипаємо шаром солі, викладаємо гриби рядками капелюшками вниз, пересипаючи сіллю. Також закладаємо листя дуба і смородини, кріп і перець горошком. Зверху кладемо дерев'яний круг, а на нього ставимо щось важке. Через 5-7 днів гриби осядуть і виступить розсіл, його потрібно трохи відлити і додати ще грибів. Так робимо кілька разів, після чого закупорюємо бочку і зберігаємо в холодному місці. Через 2-3 місяці солоні маслюки готові. Смачного! Маслюки, солоні в бочці - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Маслюки, солоні в бочці в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 250