Варення із зелених грушЧас приготування: 3 ч. 0 хв Варення з груші не тільки смачне, але і корисне. Нижче викладений рецепт приготування варення із зелених груш в домашніх умовах. І воно коштує тих 3 годин, що ви витратите на підготовку. Опис приготування: Щоб приготувати варення з зелених груш в домашніх умовах, вам знадобиться спочатку зварити груші, після чого приступити до готування сиропу. Цукор додається в два прийоми, спочатку в сироп, потім в майже готове варення, щоб воно було більш солодким. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Груша Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Варення із зелених груш Моєму грушу в холодній водної воді, ріжемо кубиками, витягаємо серцевину. Розміщуємо грушу в каструлю, варимо протягом 10-15 хвилин. Поки остигає груша, готуємо сироп з води і цукру. У воду додаємо 700 грам цукру і варимо, поки не з'явиться піна. У сироп додаємо грушу і доводимо масу до кипіння. Додаємо цукор, ще 500 грам, і варимо на тихому вогні годину, постійно помішуючи. Варення готове, залишилося тільки дати йому охолонути. Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Варення із зелених груш - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Варення із зелених груш в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 329