Варення з груш у власному сокуЧас приготування: 8 ч. 0 хв Пропоную вам рецепт приготування варення з груш у власному соку, який дозволить вам за день наготувати смачного варення на рік вперед та так, що пальчики оближеш. Опис приготування: Якщо робити варення з груш у власному соку в домашніх умовах, можна домогтися не тільки приємних смакових якостей, але й того, що навіть після варіння шматочки груш не втратять свою соковитість. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Груша Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Варення з груш у власному соку Моєму груші в холодній воді. Нарізаємо груші часточками, вирізаємо з них серцевину. Залишаємо груші в мисці цукру на кілька годин. Це потрібно, щоб груші змогли пустити сік. Варимо сироп з води і цукру. У каструлю з водою додаємо цукор. Варимо до появи пінки. Коли з'явиться пінка, можна додавати груші. У каструлю додаємо лимонну цедру. Вичавлюємо в каструлю з грушевої масою лимонний сік. Варимо в два прийоми. Спочатку доводимо до кипіння і варимо протягом 15 міну на повільному вогні. Потім даємо охолонути і варимо ще раз до кипіння. Після цього розливаємо грушеве варення по банках. Банки потрібно заздалегідь простерилізувати. За охолодженні закочує варення і зберігаємо в прохолодному місці. Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Варення з груш у власному соку. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Варення з груш у власному соку у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 378