Листково-дріжджове тістоЧас приготування: 5 ч. 0 хв Рецепт приготування Листково-дріжджового тіста. Опис приготування: 1. Замісити дріжджове тісто, відкласти на 40 хв в прохолодне місце підходити. 2. Для прослаіванія тесту зробити з борошна та олії однорідну суміш, охолодити і дати затвердіти. 3. Розкачати дріжджове тісто завтовшки приблизно 3 см. Нарізати зроблену з масла масу на тонкі скибочки і розкласти на одній половині пласта з дріжджового тіста. Накрити другою половиною. Злегка защипнути краю. 4. Розкачати пласт від середини до відкритих краях в смугу товщиною приблизно 1 см. Загорнути кінці всередину і скласти смугу ще раз удвічі. Тепер тісто складено вчетверо. Поставити тісто на пів години в холод. Повторити четвертий дію три-чотири рази. Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Листково-дріжджове тісто будинки. У вас напевно вийде смачний Листково-дріжджове тісто raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Листково-дріжджове тісто в домашніх умовах. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 102