Варення з чорноплідної горобиниЧас приготування: 19 ч. 0 хв Смачне і корисне - варення з чорноплідної горобини в домашніх умовах приготувати не складно. Про корисність цієї ягоди відомо кожному, тому і в нашій сім'ї такі ласощі готується кожен сезон. Опис приготування: Спробуйте приготувати варення з чорноплідної горобини в домашніх умовах за цим рецептом. Дуже раджу, оскільки ласощі виходить неймовірно смачним, схожим на джем, а найголовніше корисним. Я роблю його кожен сезон. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Чорноплідна горобина Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Варення з чорноплідної горобини 1. Беремо ягоди, ретельно миємо, замочуємо на 5 хвилин у воді і потім відкидаємо на друшляк. Даємо їм стекти. 2. У каструлю налийте дві склянки води і відправте туди пів кілограма цукру. Варимо сироп, а після його приготування опускаємо ягоди і доводимо до кипіння. Варимо близько 3 хвилин на повільному вогні і залишаємо варення на 8 годин. 3. На наступний день доводимо ласощі до кипіння, додаємо залишився за рецептом цукор і Томім близько 20 хвилин. За бажанням можете додати корицю. 4. Розливаємо його по банках і гарненько вкутуємо. Коли варення охолоне, відправляємо його в комору або льох. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Варення з чорноплідної горобини будинку. У вас обов'язково вийде смачний Варення з чорноплідної горобини, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Варення з чорноплідної горобини в домашніх умовах. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 376