Помідори з гірчицею на зимуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Життя без солоні - не життя. Тому я завжди дбаю про те, щоб у мене залишалося достатньо консервації на зиму. Зазвичай я готую помідори з гірчицею на зиму в домашніх умовах. Опис приготування: Щоб приготувати помідори з гірчицею в домашніх умов, треба для початку вибрати хороший сорт томатів. Бажано, щоб це були вершки не більше 6 см в довжину. Цей сорт найкращим чином підходить для описаного методу консервації. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Заготовки/Соління Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Помідори з гірчицею на зиму Спочатку готуємо ємність. Бажано, щоб це була трилітрова банка. Чистимо її содою, обшпарюємо окропом, витираємо зсередини і зовні сухим рушником. Тепер приготуємо спеції. Закидаємо в банку послідовно: чорний перець, запашний перець, лавровий лист, часник. Зелень промиваємо холодною водою, потім сушимо і кидаємо в банку. Перець чилі теж миємо, розрізаємо на дві частини і кидаємо в банку. Після цього трамбуємо її помідорами під зав'язку таким чином, щоб до горлечка залишалося близько 2 см вільного простору. Тепер кип'ятимо воду. Коли скипить засипаємо в неї сіль і цукор в зазначених пропорціях. Вода повинна кип'ятиться близько 3 хвилин, після чого відключаємо плиту і даємо воді охолонути. Засипаємо в банку гірчичний порошок і заливаємо кип'ячену воду так, але не до краю. Банку переносимо (акуратно) в глибоку миску і додаємо оцет. Накриваємо горлечко банки стерильною марлею так, щоб горлечко було закрито повністю. Марля під впливом пара повинна намокнути. Коли це трапиться, акуратно пріопустіть краї марлі в банку і посипте її зверху гірчичним порошком. Залишилася кип'ячену воду приберіть в холодильник, пізніше вона знадобиться. Наполягати помідори потрібно близько 7-10 днів. Після цього відкрийте марлю і залийте залишився розсіл в банку. Марлю можна викинути, а горлечко банки треба накрити поліетилен і закрити пластмасовою кришкою, попередньо обшпаривши її окропом. Залиште банку в прохолодному місці на 30-40 днів. Тепер помідори готові до вживання. Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Помідори з гірчицею на зиму в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Помідори з гірчицею на зиму - найкращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 701