Пюре з гарбуза на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Гарбуз - це дуже корисний овоч, відповідно пюре з неї, ну просто джерело вітамінів. Тут є вітаміни групи: B, E, C, K, і навіть рідко зустрічається вітамін T. Обов'язково приготуйте! Опис приготування: Простий рецепт приготування пюре з гарбуза на зиму. Готувати пюре ми будемо з: гарбузи, цукру, води, гвоздики і журавлини. Гарбуз я брав середнього розміру, в народі іменується - сліпа raquo ;, з такої найкраще робити будущею консервацію. Наприкінці варіння, не забудьте кинути пару зерняток гвоздики, це додасть гарбузі приємний аромат. Удачи в приготуванні! Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Заготовки/Консервація/Пюре Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Пюре з гарбуза на зиму Гарбуз потрібно очистити. Виймаємо кісточки, видаляємо волокна. М'якоть ріжемо кубиками. У великій каструлі змішайте воду з цукром, додайте гарбуз. Ставимо каструлю на вогонь, варимо до закипання. З журавлини видавлюємо сік і додаємо в каструлю. Коли гарбуз закипить, додаємо кілька зерняток гвоздики, продовжуємо варити 20-25 хвилин. Тепер потрібно злити всю воду з гарбуза. Гарбуз переміщаємо в блендер і перетворюємо в пюре. Закочуємо пюре в стерилізовані баночки. Смачного! Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Пюре з гарбуза на зиму raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Пюре з гарбуза на зиму на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 778