Варення з диніЧас приготування: 5 ч. 0 хв Варення з дині відноситься до кулінарних редкостям, напевно тому, що стигла диня в свіжому вигляді так смачна, що на варення її просто не залишається. Рекомендую вам зробити хоча б разок це ласощі. Опис приготування: Перш ніж розповісти, як приготувати варення з дині, відразу поділюся деякими важливими порадами. Варення з дині може вийде рідким, якщо диня дуже соковита. Тоді потрібно додати цукор і ще уварювали варення. Щоб не було таких проблем, беріть диню стиглу, але міцненьку. Однак якщо візьмете більш ситну диню, консистенція може вийти трохи іншою. Так, що кожен раз у вас може вийти трохи інше варення з дині залежно від того, яку диню використовуйте. Втім, в будь-якому випадку буде смачно :) Пробуйте, успіхів! Основний інгредієнт: Овочі/Диня Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Варення з дині Заготовити цукор, диню, лимонну кислоту. Диню порізати шматочками. Засипати цукром, дати постояти півгодини, диня дасть сік. Довести до кипіння і поварити на слабкому вогні 5-10 хвилин. Дати постояти години 4. Проварити варення ще 5-10 хвилин. Готове гаряче варення розкласти по банках і закатати! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Варення з дині. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Варення з дині у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 1137