Повидло з диніЧас приготування: 2 ч. 0 хв Повидло з дині має характерний аромат і чудовий смак. Ви його відразу полюбите! Золотисте густе повидло порадує ласунів і нагадає про літо зимовими вечорами. Приготувати повидло - дуже просто! Опис приготування: Для того, щоб приготувати повидло з дині спочатку треба вибрати хорошу стиглу ягоду (або овоч, якщо бажаєте). Диня повинна випромінювати аромат, звук від бавовни по ній повинен бути глухим, а кірка стиглої дині при натисканні злегка пружинить. Промийте диню під проточною водою і беріться за приготування повидла. 1. Нам знадобиться м'якоть стиглої дині. Для цього диню почистіть, звільніть від шкірки і кісточок. 2. М'якоть дині дрібно порубати. 3. Посічену диню викладіть в каструлю з непрігораемой покриттям і варіть протягом 20 хвилин на повільному вогні. Диня пустить сік і буде вариться у власному соку, тому на початку варіння її треба досить інтенсивно помішувати дерев'яною лопаткою. 4. Через 20 хвилин зварені шматочки дині пропустіть через сито назад в каструлю. Додайте цукор, лимонну кислоту, все ретельно перемішайте. 5. Варіть отриману масу на повільному вогні до загусання (до консистенції повидла), періодично помішуючи дерев'яною ложкою. 6. Тепле готове повидло з дині розкладіть по чистим і сухим скляним банкам, закрутіть і зберігайте в холодильнику. Повидло з дині готово. Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Диня Блюдо: Заготовки/Повидло Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Ви напевно не з чуток знаєте, що Повидло з дині - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Повидло з дині в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 627