Пісочне тісто на пивіЧас приготування: 30 хв Тісто на пиві при випіканні схоже на листкове. З пивного тесту можна робити печиво, «язички» з цукром і маленькі пиріжки з начинкою. Опис приготування: Якщо ви хочете отримати розсипчасте печиво, дайте тісту постояти в холодильнику і не додавайте в нього додаткову борошно. Смалець можна замінити вершковим маслом і маргарином. Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Заготовки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Пісочне тісто на пиві 1. Перемішати в мисці борошно і смалець. 2. Розтерти до однорідності. 3. Додати яйця, цукор і ванільний цукор. 4. Влити пиво і перемішати до однорідності. 5. Поставити тісто в холодильник на 2 години або додати ще борошна і перемішати. Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Пісочне тісто на пиві. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Пісочне тісто на пиві. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 610