Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Патисони, мариновані без стерилізації

Патисони, мариновані без стерилізації

Патисони, мариновані без стерилізації
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Ця консервація актуальна і всіма улюблена за будь-яким столом. Апетитні, хрусткі і ніжні патіссончікі так ми тануть у роті. Саме тому, намагаюся кожен рік замаринувати побільше патисонів.

Опис приготування:


Як приготувати патисони, мариновані без стерилізації в домашніх умовах? Дуже просто! Патисони завжди будуть відмінною закускою до вашого столу! За рахунок маринаду, вони виходять дуже особливими, що не солоними, а саме малосольними ... так і хочеться з'їсти =) Гарного дня і вдалого приготування!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок/Патисони
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Патисони - 6 Штук
  • Листя - За смаком (смородина, вишня, хрін)
  • Перець чорний горошком - За смаком
  • Перець червоний пекучий - За смаком
  • Часник - 6 зубчиків
  • Сіль - 2 Ст. ложки
  • Цукор - 1 Ст. ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка

Кількість порцій: 2

Як приготувати Патисони, мариновані без стерилізації
Патисони, мариновані без стерилізації На дно стерильних баночок укладаємо: листя, часник, прянощі, червоний перець і патисони порізані шматочками. Баночки заливаємо окропом на 5 хвилин. Патисони, мариновані без стерилізації Зливаємо воду з банок в каструлю і робимо маринад: на 1 літр - 2 ст.л. солі і 1 ст.л. цукру. Маринад закип'ятити і залити ним банки. Патисони, мариновані без стерилізації Через 5 хвилин маринад зливаємо назад в каструлю і повторюємо процедуру. Перед тим як заливати маринад в банки, кладемо в них по 1/3 ч.л. оцту. Закочуємо банки кришками. Патисони, мариновані без стерилізації Перевертаємо до повного охолодження, закутувати в ковдру не потрібно. Патисони, мариновані без стерилізації Смачного!
Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Патисони, мариновані без стерилізації в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Патисони, мариновані без стерилізації - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Патисони, мариновані без стерилізації, подякуйте за це автора наданої інформації.
Категорія: Заготовки Переглядів: 379   
Схожі рецепти страв з фото:
Патисони, мариновані з помідорами
Патисони, консервовані без стерилізації
Патисони, мариновані на зиму
Мариновані патисони з капустою
Патисони, мариновані шматочками
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.