Цвітна капуста тушкованаЧас приготування: 30 хв На додаток до гарніру (або замість нього) приготуйте тушковану цвітну капусту. Така капуста просто і швидко готується. До того ж, цвітна капуста - дуже корисна; вона багата вітамінами і мінералами. Опис приготування: Як приготувати тушковану цвітну капусту? 1. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Суцвіття ретельно промийте. 2. Промиті суцвіття капусти наріжте пластинками. 3. У сковороді нагрійте і змішайте рослинне і вершкове масло. Поставте вогонь на середній і покладіть на сковороду нарізану чилі (якщо використовуєте), обсмажте протягом декількох хвилин, потім викладіть пластинки цвітної капусти. Обсмажте з кожного боку протягом 3-4 хвилин. 4. Посоліть, поперчіть, додайте томатну пасту і залийте гарячою кип'яченою водою. 5. Після закипання вогонь збавте до повільного і тушьте протягом 15 хвилин. 6. Свіжий базилік промийте і наріжте. Додайте в сковороду. Можна використовувати і сушений. Але тоді його слід додати в гасіння раніше, разом з сіллю і перцем. Цвітна капуста тушкована готова! Подавайте її до основних страв як гарнір. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Цвітна капуста Блюдо: Закуски/Гарніри Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Перед вами простий рецепт приготування Цвітна капуста тушкована. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Цвітна капуста тушкована. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Цвітна капуста тушкована. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 53