Фаршировані печериці
Дивитися всі фотографії (3)
Час приготування: 1 ч. 0 хв Неймовірно смачна ресторанна закуска у вас вдома. Приготування не займає багато часу. Опис приготування: Фаршировані печериці - дуже смачна закуска до святкового столу з приводу. За цим рецептом капелюшки грибів заповнюються двома видами начинки. В першу чергу печериці фаршируються начинкою з тушкованого в провині цибулі, часнику і дрібно нарізаних грибних ніжок. Друга партія капелюшків заправляється начинкою з сиру і обсмаженого свинячого фаршу. Призначення: На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід/Фуршет Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Фаршировані печериці Обсмажити свинячий фарш. Дрібно порізати цибульку. Нарізати часник. За допомогою терки подрібнити сир пармезан. Ретельно промити печериці. Відокремити капелюшки від ніжок. Дрібно порізати грибні ніжки. Обсмажити в перебігу декількох хвилин цибулю і часник. Залити 1/3 чашки білого вина. Перемішати і готувати до випаровування рідини. Додати порізані грибні ніжки, посолити і поперчити. Продовжувати обсмажувати в перебігу декількох хвилин. Викласти гриби на тарілку. Відокремити жовток від білка. Покласти в миску плавлений сир. Додати яєчний жовток. Перемішуючи додати пармезан. Змішати з обсмаженою фаршем. Викласти капелюшки на деко. Заправити кожен грибок начинкою. Запікати в духовці 20-25 хвилин. Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Фаршировані печериці - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Фаршировані печериці в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 56