Баклажани в духовці![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Баклажани в духовці - відмінна гаряча закуска до будь-якого столу. То може бути звичайний обід, або святковий стіл. Проте італійська закуска обов'язково порадує всіх своїм смаком і ситістю. Опис приготування: Для приготування гарячої італійської закуски найкраще використовувати великі помідори і твердий сир Гауда, тому що він досить солений і смачний при розплавлюванні сир. Не забудьте при смаженні баклажани поперчити і посолити. Базилік я зазвичай використовую вже в самому кінці. Ріжу його дрібно і кришу на готову закуску. Бажаю приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Баклажани в духовці ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Баклажани в духовці в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Баклажани в духовці, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 111