Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Тісто на галушки
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Гарбузова каша
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Тещин язик

Тещин язик

Тещин язик
Час приготування: 30 хв
Тещин язик - смачна закуска з баклажанів і помідорів. Таке нестандартне назву закуска придбала, не через фізичного подібності, а в значенні схожості зі стилем або складом тещі :)

Опис приготування:
Рецепт з даними пропорціями інгредієнтів розрахований на 1-2 порції, тому якщо ви готуєте Тещин язик до святкового столу, то збільшуйте кількість інгредієнтів. Найкраще для такої закуски вибирати баклажани більші. Вони якось краще тримають форму і виходять більш красивими.

Бажаю удачі у приготуванні!

Призначення: На обід/На вечерю/На полуденок/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан/Помідор
Блюдо: Закуски
Географія кухні: Республіки СРСР
Дієта: Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:
  • Баклажан - 1 Штука (великий)
  • Помідор - 1 Штука
  • Майонез - 1-2 Ст. ложок
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Свіжа зелень - - За смаком
  • Рослинна олія - ??- За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком

Кількість порцій: 1-2

Як приготувати Тещин язик
Тещин язикБаклажан добре помити, зрізати плодоніжки і нарізати уздовж тонкими слайсами. Шматочки гарненько посолити з двох сторін і залишити на 20 хвилин, поки вони не пустять сік. Потім промокнути кожен слайс паперовим рушником. Тещин язикДалі кожен шматочок баклажана обсмажити з двох боків до золотистої скоринки і викласти на паперовий рушник. Тещин язикБаклажани остудити, потім на кожен шматочок намазати тонким шаром майонез, видавити часник, поперчити (солити не потрібно) і покласти по шматочку помідора. Згорнути рулетиком. Тещин язикПеред подачею остудити і приправити зеленню.

Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Тещин язик в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Тещин язик, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою.
Категорія: Закуски Переглядів: 61   
Схожі рецепти страв з фото:
Мцваді в баклажанах
Баклажани в духовці
Салат з буряком і чорносливом
Свинина &Гармошка&
Баклажани на зиму &Тещин язик&
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.