Капуста в кляріЧас приготування: 30 хв Коли хочеться похрумтіти - капуста в клярі до ваших послуг. Дуже проста, але досить смачна і дуже хрустка закуска. Такий собі російський варіант чіпсів :) Опис приготування: Капуста в клярі - примітивна закуска з примітивних інгредієнтів, за смаком дуже нагадує цвітну капусту в клярі. Готується в два рахунки, однак успіхом користується і у дорослих, і навіть у дітей. Її можна подавати гарячою, зі сметаною і зеленню, але можна і холодної - як просту холодну закуску. Призначення: На вечерю/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Закуски/Страви в клярі Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Капуста в клярі Половинку капустини акуратно руками поділяємо на листочки. Промиваємо їх, потім кладемо в киплячу підсолену воду і варимо до напівготовності. Робимо кляр: віночком збиваємо яйця, потім додаємо борошно і сіль. Гарненько перемішуємо до однорідної консистенції. Кожен листочок відвареної до полготовності капусти маку в кляр. Обсмажуємо в нагрітому рослинному маслі до утворення золотистої скоринки. Коли підрум'яниться - можна знімати з вогню. Капуста в клярі готова! Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Капуста в клярі самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Капуста в клярі - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 44