Грибний паштетЧас приготування: 1 ч. 0 хв Цей грибний паштет готується з печериць, змішаних із зеленню, овочами, яйцем і сметаною. Він стане вашою паличкою-виручалочкою, адже паштет можна намазати на хліб або використовувати як начинку. Опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування грибного паштету. На самій-то справі, приготувати такий паштет зовсім нескладно. Одне знаю напевно, якщо зробиш хоча б раз - далі будеш готувати його стабільно. Паштет дуже смачно намазати на хліб або використовувати як начинку для випічки. Удачі! Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Лук/Гриби/Яйця/Шампіньйони Блюдо: Закуски/Паштети Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Грибний паштет Гриби поріжте навпіл і обсмажте на олії до рум'яності, потім додайте часник часточками. Гасіть 5 хвилин під кришкою. Дрібно наріжте цибулю і солодкий перець, моркву натріть на середній тертці. На іншій сковороді смажимо цибулю, додаємо перець і моркву, тушкуємо 15 хвилин. Потім кладемо подрібнену зелень. Перемішуємо і додаємо гриби, тушкуємо під кришкою 10 хвилин. Кладемо сметану, сіль і перець за смаком, розмішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин. Знімаємо з вогню. Коли маса охолоне, подрібніть її в блендері разом з яйцями. Пробуємо на сіль, за необхідності доливаємо кип'ячену воду. Перекладаємо паштет на сковороду, доводимо до кипіння під кришкою. Знімаємо з вогню, даємо охолонути, після чого кладемо в холодильник. Смачного! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Грибний паштет - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Грибний паштет в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 437