Паштет з печерицьЧас приготування: 30 хв Паштет з печериць зі свіжою зеленню відмінно підійде для святкового столу. Готується протягом 30 хвилин, і можна ще теплим подавати до столу. Опис приготування: Паштет з печериць готується швидко. Гриби гасяться близько 20 хвилин. Раджу додати якомога більше зелені, цілий пучок. Тоді паштет з печериць вийде більш ароматним. Можете так само додати приправи для грибів або будь-який інший, вашої коханої. Бажаю вам приємного апетиту. Призначення: На обід/На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Гриби/Шампіньйони Блюдо: Закуски/Паштети Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Паштет з печериць Підготувати інгредієнти. Добре помийте і почистіть гриби. Почистіть ріпчасту цибулю. Поставте варитися яйця. Дрібно наріжте гриби. Нарубаєте ріпчасту цибулю. Розтопіть на сковороді 30 грам вершкового масла і обсмажте на ньому цибулю. Коли цибуля стане м'яким, додайте дрібно нарізаний часник і гриби. Коли яйця зварилися, остудіть їх в холодній воді, почистіть і наріжте. Складіть в блендер обсмажені гриби з цибулею і часником і яйця. Збийте. Потім складіть до паштету в блендер залишилися вершкове масло і свіжу зелень. Посоліть, поперчіть і збийте ще раз. Подавайте паштет з печериць з тостами або свіжим батоном. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Паштет з печериць будинки. У вас напевно вийде смачний Паштет з печериць raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Паштет з печериць в домашніх умовах. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 345