Баклажани по-царськиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Пам'ятайте золоті слова з радянського фільму про ікру заморську, баклажанну? З цим рецептом баклажан по-царськи і Ви зможете почастувати своїх гостей цим царським стравою! Опис приготування: Існує багато цікавих рецептів з баклажанами, багато з них цілком можуть зійти за царські. Цей рецепт я пригледіла ще давно й не пам'ятаю вже де. Швидше за все це з перської кухні - один з видів дип - густий помазки. Для приготування баклажан по-царськи достатньо двох середніх баклажанів. Раджу також обов'язково додати куркуми - адже ця східна спеція додасть цікавою пікантною нотки. Блюдо відмінно підходить в якості закуски, їсти його можна практично з усім - від шматочків хліба до ситних гарнірів (картопля, наприклад). Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Баклажани по-царськи Для початку приготуйте баклажани: розріжте навпіл і запікайте в духовці близько години при 180 С. Потім розімніть м'якоть баклажанів виделкою. Помідори очистіть від шкірки. Дрібно наріжте. Обсмажте злегка разом з баклажанами. Тепер обсмажуємо все ще раз, вже разом з томатною пастою, часником і куркумою на оливковій олії. Перекладаємо суміш у миску, додаємо яйця і перемішуємо. Смажимо вже разом з яйцями хвилин 5, постійно помішуючи, поки яйця не зваряться. Повинна вийти густа, однорідна маса. Викладаємо готову баклажанну масу на блюдо. Ось і готові наші баклажани по-царськи! Подавати можна з лавашем і свіжими овочами, як Вашій душі завгодно буде. Смачного! Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Баклажани по-царськи будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Баклажани по-царськи - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Баклажани по-царськи все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 259