Баклажани по-шанхайськийЧас приготування: 40 хв Відмінний варіант закуски на святковому столі. Простий рецепт баклажан по-шанхайський допоможе Вам здивувати своїх гостей пікантним блюдом. Опис приготування: Китайська кухня сама по собі дуже специфічна і гостра. Шанхайська - не виняток. Тим не менш, якщо вміло приготувати ключову складову страви - соус, то й гостра кухня здасться дуже смачною і пікантною. Для приготування баклажан по-шанхайський важливо використовувати правильні спеції. Не варто переборщувати з сіллю - соєвий соус і так достатньо солоний. Можете додати кунжутного масла або змішати світлий і темний соєвий соус. Дивимося нижче рецепт з фото. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Китайська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Баклажани по-шанхайський Чистимо і ріжемо баклажани досить товстими кільцями. Посипаємо сіллю і відставляємо хвилин на 10-15. Тепер в невеликій кількості олії обсмажуємо з двох сторін баклажани хвилин 7-10. Готуємо соус: змішуємо бульйон, соєвий соус, томатну пасту, подрібнений часник і спеції. На сковороді, де смажили баклажани, тушкуємо соус хвилин 5. Тепер викладаємо баклажани до соусу і тушкуємо до готовності. От і все! Наші баклажани по-шанхайський готові! Подаємо їх прямо з печі, можна прикрасити зеленню і приготувати легкий гарнір до них - рис або картоплю. Смачного) Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Баклажани по-шанхайський будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Баклажани по-шанхайський - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Баклажани по-шанхайський все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 180