Фаршировані баклажани з бекономЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування закуски з баклажанів і бекону. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Баклажан/Субпродукти/Бекон Блюдо: Бутерброди Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Фаршировані баклажани з беконом Інгредієнти: Відріжте стебло баклажана, наріжте навпіл. Візьміть одну половину баклажана, зробіть 3 надрізу і помістіть в кожен надріз по скибочці бекону. Повторіть з залишилася половиною теж саме. У мисці змішайте тертий сир і сметану. Рівномірно розподіліть сир по поверхні баклажана. Випікати протягом 30-40 хвилин. Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Фаршировані баклажани з беконом самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Фаршировані баклажани з беконом. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 37