Тріска під маринадомЧас приготування: 58 хв Приготована за цим рецептом риба виходить дуже смачною. А якщо блюдо настояти кілька годин, вийде ще смачніше. Їсти рибу під маринадом можна гарячим і холодним. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Тріска Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Тріска під маринадом 1. Спочатку приготуємо маринад для риби. Вимити і почистити овочі. Цибулю і моркву нарізати соломкою або натерти на крупній тертці. Болгарський перець очистити від серцевини і дрібно порізати. Якщо у вас консервовані помідори, зніміть з них шкірку і подрібніть. Якщо ви хочете використовувати томатну пасту, вам знадобиться 1 столова ложка. Обсмажте цибулю і моркву на рослинному маслі. Потім покласти в сковорідку перець і томатну пасту. Посолити і поперчити за смаком. Гасити на середньому вогні близько 10 хвилин. 2. У форму для запікання на дно покласти частину маринаду. Зверху на маринад покласти шматочки філе. Обсипати рибу сіллю і поставити в духовку. Готується риба близько 20 хвилин. 3. Готову рибу вийняти з духовки. Розламати її злегка ножем або лопаткою, щоб риба ввібрала в себе аромат маринаду. Залишки маринаду покласти на рибу і відставити, щоб риба настоялась. Прикрасити свіжою зеленню і подавати на стіл. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Тріска під маринадом - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Тріска під маринадом у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 31