Оселедець по-ісландськіЧас приготування: 19 ч. 0 хв Рецепт приготування оселедця по-ісландські - це оригінальний спосіб перетворити звичайну оселедець в вишукану страву для справжніх гурманів, адже весьсекрет тут - у спеціальному винному соусі. Спробуйте! Опис приготування: Якщо ознайомитеся, зрозумієте, що цей варіант, як зробити оселедець по-ісландські, - справжня знахідка! По суті, ви ще можете додати до маринаду сіль, але тільки в тому випадку, якщо куплена вами риба сама по собі виявилася пріснуватою. Якщо ж риба солона, - то навіщо псувати тонкий витончений смак маринаду? А взагалі ж, ви тепер знаєте цей простий рецепт оселедця по-ісландські, так що можете експериментувати, як завгодно - додавати цедру і шматочки лимона, наприклад, або маринувати в цьому ж маринаді цибуля - теж дуже цікаво виходить. Призначення: На обід/Святковий обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Оселедець Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 7 Як приготувати Оселедець по-ісландські 1. Беремо оселедець вже солону, великих розмірів. Очищаємо її від нутрощів і великих кісток. 2. Потрібно кожну рибу потримати під струменем окропу, тоді шкурка легко зніметься. 3. голову і хвіст відрізаємо, нарізаємо рибу шматочками, видаляючи залишилися великі кісточки. 4. Готуємо маринад. Імбир трьом на дрібній тертці, а перець тиснемо або подрібнюємо в блендері. Змішуємо всі спеції, заливаємо їх вином, і кип'ятимо, поки не почне булькати. Остужаем, додаємо оцет. 5. Тепер заливаємо остиглим маринадом рибу, і залишимо на ніч у холодильнику. Готово! Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Оселедець по-ісландські raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Оселедець по-ісландські на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 35