Оселедець по-норвезькихЧас приготування: 35 хв Оригінальний і свіжий рецепт приготування оселедця по-норвезьких відмінно підходить для застіль - адже наші господині люблять хвалитися один перед одним новинками, та й сама закуска вище всяких похвал! Опис приготування: Взагалі, цей класичний рецепт оселедця по-норвезьких припускає використання сирих овочів, в яких шматочки риби маринуються приблизно годину, але мені більше сподобався варіант з вареними овочами. Напевно, тому що наш вінегрет нагадує, не інакше! :) Так що ви тепер знаєте, як приготувати оселедець по-норвезьких, і думаю, вам сподобається результат! Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Оселедець Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Норвезька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Оселедець по-норвезьких 1. Підготуємо інгредієнти. Картопля і буряк відварюємо до готовності в підсоленій воді. Філе розморозимо і очистимо від кісток. 2. Моркву очищаємо і нарізаємо кубиками. Якщо хочете, її теж можна відварити, або ж використовувати свіжу - хто як любить. 3. Картопля охолоджуємо, теж очищаємо від шкірки і ріжемо кубиками. 4. Буряк теж чистимо і нарізаємо. 5. Яблуко моєму, очищаємо від серединки з насінням і жорсткої шкірки. Ріжемо кубиками, а щоб не потемніло - скроплюємо соком лимона. 6. Лук миємо, чистимо, і нарізаємо дуже тоненькими кільцями. 7. Тепер всі нарізані овочі складаємо в миску, заправляємо соком половини лимона, додати сіль, цукор і рослинне масло. Ретельно перемішати. 8. Оселедець промиваємо під проточною водою, обсушуємо, і очищаємо від залишків кісток. Нарізаємо тоненькими скибочками, і викладаємо поверх гірки з овочів по колу, трохи вдавлюючи кожен шматочок. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Оселедець по-норвезьких raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Оселедець по-норвезьких можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 340