Паштет з курячої печінки з коньякомЧас приготування: 0 хв Рецепт приготування паштету з курячої печінки. Призначення: На обід/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Закуски/Паштети Інгредієнти:
Кількість порцій: Як приготувати Паштет з курячої печінки з коньяком Печінку вимити, очистити від плівок. Нарізати невеликими шматочками. Часник очистити і подрібнити. У сковороді розігріти олію. По- стоянно помішуючи, обсмажити печен- ку, 5 хв. Додати часник, перемішати і обсмажувати ще 2 хв. Сковороду зняти з вогню і дати охолонути. Перекласти печінку разом з виді- лівш соком в чашу процесора і подрібнити у фарш. У сковороду, де обсмажувалася печінка, влити вершки. Прогрівати 4 хв. Влити вершки в чашу комбайна до пе- ченочних пюре і ще раз збити. Перекласти фарш в миску Додати коньяк, цукор, сіль, перець і осторож- але перемішати до однорідності. Розігріти духовку до 190 ° С. Паш- тет викласти в фаянсовий або ке- раміческую форму, змащену маслом Зверху укласти кілька горошин ду- Шистів перцю і 2 лаврових листки. На- крити кришкою і запікати 30 хв. Дати охолонути Готовий паштет прикрасити долька- ми лимона. Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Паштет з курячої печінки з коньяком на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Паштет з курячої печінки з коньяком - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 99