Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Тісто на галушки
Запечена капуста
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Закуски » Парфе з курячої печінки

Парфе з курячої печінки

Парфе з курячої печінки
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Якщо ви любитель французької кухні - цей рецепт вам точно сподобається. Тут використовується куряча печінка в поєднанні з незвичайним інгредієнтом - суцвіттям лаванди. Виходить дуже здорово!

Опис приготування:
Перед вами досить цікавий, майже класичний рецепт приготування парфе з курячої печінки. Готове парфе найкраще подавати з хрусткими хлібцями або ж крекерами. Смак цього парфе чудесно проявляється в компанії з благородним білим десертним вином, наприклад Мускатом мадера або сотерн. Гарного дня!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Птах/Курка/Куряча печінка
Блюдо: Закуски
Географія кухні: Країни Європи/Французька

Інгредієнти:
  • Куряча печінка - 500 Грам
  • Лаванда - 3 Ст. ложки (тільки суцвіття)
  • Цибуля ріпчаста - 2 Штуки
  • Часник - 1 Зубчик
  • Масло вершкове - 150 Грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Перець білий мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Парфе з курячої печінки
Парфе з курячої печінки Цибулю і часник дрібно нарізаємо, потім обсмажуємо на вершковому маслі, додавши половину лаванди. Посолити і смажити до золотистого кольору. Парфе з курячої печінки У тій же сковороді обсмажуємо порізану печінку до готовності. Парфе з курячої печінки Обсмажені цибулю і печінку помістіть в кухонний комбайн, додайте сіль і білий мелений перець за смаком. Перетворюємо все в однорідну масу. Парфе з курячої печінки Печінкову масу помістіть в холодильник. Парфе з курячої печінки Збийте вершки до стійких піків. Парфе з курячої печінки У сотейнику розтопіть 100 грам вершкового масла. Парфе з курячої печінки Печінкову масу змішуємо з вершками, до однорідності. Парфе з курячої печінки Готове парфе розкладаємо по формах, зверху заливаємо вершковим маслом і посипаємо лавандою. Парфе з курячої печінки Потім відправляємо парфе в холодильник на 12 годин. Парфе з курячої печінки Смачного!
Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Парфе з курячої печінки в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Парфе з курячої печінки не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх!
Категорія: Закуски Переглядів: 54   
Схожі рецепти страв з фото:
Паштет з курячої печінки
Паштет з курячої печінки з коньяком
Куряча печінка, смажена з цибулею
Парфе з креветок
Парфе з йогурту
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.