Яєчня по-єврейськиЧас приготування: 30 хв Яєчня по-єврейськи має своє оригінальна назва - Шакшука. Готується вона з овочами: помідорами, ріпчастою цибулею і болгарським перцем. Опис приготування: Приготування яєчні по-єврейськи елементарне. Вперше я спробувала шакшуку в Тель-Авіві, в готелі на сніданок. Залишилася задоволена. І по прибуттю додому спробувала відтворити рецепт яєчні по-єврейськи на своїй кухні. Вийшло так само смачно! Бажаю вам приємного апетиту. Призначення: На сніданок/На швидку руку Основний інгредієнт: Яйця Блюдо: Закуски/Яєчня Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Яєчня по-єврейськи Дрібно наріжте цибулю. Перці, і болгарський і чилі поріжте маленькими шматочками. Так само наріжте помідори. Викладіть спочатку обжарюватися ріпчасту цибулю і перці. Потім додайте помідори. Тушкуйте до готовності овочів. Посоліть, поперчіть. Додайте соусу Чилі, перемішайте. І вбийте яйця. Щоб яйця швидше приготувалися, а овочі не підгоріли, накрийте все кришкою. Яєчня по-єврейськи подається гарячою. Спробуйте приготувати Яєчня по-єврейськи в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Яєчня по-єврейськи можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 147