Грінки бородінськіЧас приготування: 30 хв Грінки бородінські відмінно підходять до пива. Якщо ваш чоловік запросив друзів, приготуйте їм грінки бородінські з часником! Опис приготування: Раджу готові грінки бородінські викласти спочатку на паперову серветку, тоді зайве рослинне масло і утворився від нього жир вбереться в серветку і грінки будуть сухі і хрусткі. Раджу так само налити в сковороду більше рослинної олії, щоб часник дав багато соку і просочив масло своїм смаком. Приємного вам апетиту. Призначення: На сніданок/На швидку руку Блюдо: Закуски/Грінки Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Грінки бородінські Наріжте хліб бородинський соломкою. І часник шматочками. На рослинному маслі спочатку обсмажте часник. Потім дістаньте часник і на тому ж рослинному маслі, яке вже змішалося з соком часнику, обсмажте хліб. Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Грінки бородінські. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Грінки бородінські, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Грінки бородінські у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 133