Ковбаса з легенівЧас приготування: 2 ч. 0 хв Купуючи ковбасу в магазині, ви не можете бути впевнені в її якості. Пропоную приготувати смачну домашню ковбасу з легких прямо у себе вдома. Ароматна і смачна - вона стане незамінною! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування ковбаси з легких. Після того, як ковбаса звариться, за бажанням, її можна додатково підсмажити. Готова ковбаса подається не тільки в гарячому вигляді, але і в холодному, як бутербродів. До того ж, вона набагато смачніше, корисніше і дешевше звичайної магазинної! Гарного дня! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка/Серце/Легке Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Ковбаса з легенів Всі м'ясні продукти, крім печінки, ретельно промити, обсушити і поріжте кубиками. Кладемо м'ясо в каструлю і повністю заливаємо водою, ставимо на вогонь і даємо закипіти, потім воду зливаємо і наливаємо нову. Знову кип'ятимо, після чого витягаємо всі м'ясні інгредієнти, крім м'ясної шкурки (її варимо 1,5 годин). Абсолютно всі м'ясні інгредієнти ріжемо дрібно і пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо дрібно порізану цибулю, відварений рис, зварене яйце і спеції. Все ретельно перемішуємо до однорідності і даємо трохи постояти. Візьміть свинячі кишки і наповніть їх фаршем, краї міцно зав'яжіть мотузками. Далі ковбаски опускаємо в киплячу воду, варимо близько 30 хвилин. Смачного! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Ковбаса з легенів - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Ковбаса з легенів в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 172