Сирні паличкиЧас приготування: 35 хв Рецепт приготування паличок з гострого сиру Чеддер з червоним перцем. Опис приготування: Ця сирна закуска добре як з чаєм, так і з пивом. Призначення: Фуршет Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Мука і тісто/Мука Блюдо: Закуски/Палички Географія кухні: Країни Європи/Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Сирні палички 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Натерти сир на тертці. Вершкове масло розм'якшити і розрізати на 4 частини. У кухонному комбайні перемішати сир, вершкове масло, борошно, сіль і червоний перець пластівцями, поки суміш не буде нагадувати великі крихти. Додати молоко навпіл з вершками і перемішувати протягом 10 секунд. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто в прямокутник розміром 20Х25 см і товщиною близько 3 мм. 2. Гострим ножем або колесом для піци розрізати тісто на тонкі смужки довжиною 20 см, шириною 6-8 мм. Занурюйте ніж в борошно - це забезпечить акуратний зріз. Викласти нарізані смужки на деко, застелене пергаментним папером, на відстані 6 мм один від одного. 3. Випікати сирні палички в духовці на середній стійці від 12 до 15 хвилин, до тих пір, поки кінці не підрум'яняться. Потім вийняти з духовки і викласти на решітку для охолодження. 4. Подавати сирні палички при кімнатній температурі. Сирні палички зберігаються в холодильнику в закритому посуді протягом двох днів. Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Сирні палички на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Сирні палички - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 70