Пряні сирні паличкиЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування паличок з листкового тіста з сиром Чеддер, кунжутом, маком, фенхелем і кайенским перцем. Опис приготування: Хто може встояти перед листковими хлібними паличками з додаванням сиру? Це прекрасна хрустка закуска для всієї родини. Сирні палички красиво виглядають у високій склянці. Призначення: Фуршет Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Мука і тісто/Листкове тісто Блюдо: Закуски/Палички Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Пряні сирні палички 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити силіконовим килимком або пергаментним папером. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати лист листкового тіста, щоб він став досить тонким. Намагайтеся зберігати квадратну форму, наскільки це можливо. Періодично перевіряйте, не прилипає чи тісто до поверхні, і додайте додатково борошно в разі потреби. 2. У невеликій мисці змішати разом насіння кунжуту, насіння маку, насіння фенхелю, сіль і кайенский перець. 3. Рівномірно посипати отриманою сумішшю тісто. За допомогою качалки притиснути спеції до тесту. Це дуже важливий крок - спеції не повинні обсипатися з готових паличок. 4. Посипати зверху дрібно тертим сиром Чеддер. За допомогою качалки втиснути сир в тісто. 5. Згорнути тісто в рулет. Нарізати тісто на 8 смужок. 6. Загорнути смужки тіста з обох боків так, щоб вийшли спіральні палички. 7. Викласти палички на підготовлений лист. Випікати сирні палички 15 хвилин до золотистого кольору. 8. Дати їм трохи охолонути, потім викласти віялом у високу склянку і подавати. Побачивши це неймовірне блюдо, Пряні сирні палички, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Пряні сирні палички вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Пряні сирні палички, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 72