Хрусткі рибні паличкиЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування хрустких паличок з філе тілапії з кетчупом. Тілапія може бути замінений тріскою, зубаткою або пікшею. Опис приготування: Розігріти духовку до 120 градусів. Вистелити алюмінієвою фольгою. У великій мисці збити яєчні білки, 2 чайні ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю, додати рибу і перемішати. В іншій великій мисці змішати кукурудзяне борошно і борошно, приправити сіллю і перцем. Вмочити рибу в яєчну суміш, дозволяючи стекти надлишків, а потім обваляти в борошняної суміші. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Обсмажувати рибні палички в кілька партій до золотисто-коричневого кольору, від 4 до 6 хвилин, перевертаючи один раз. Якщо риба швидко стає коричневою, зменшіть вогонь. Викласти готову рибу на деко і тримати в духовці, щоб зберегти теплою. Подавати рибні палички з кетчупом. Призначення: На сніданок/На обід/Для дітей/На сніданок/На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Тілапія Блюдо: Закуски/Палички Географія кухні: Країни Європи/Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Спробуйте приготувати Хрусткі рибні палички в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Хрусткі рибні палички можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 109