Мідії у вершковому соусіЧас приготування: 40 хв Якщо вам подобаються, морепродукти, а зокрема мідії, даний рецепт буде вам до смаку. До слова, це класичний французький рецепт. Мідії виходять ніжними і дуже смачними. Спробуйте і ви! Опис приготування: Перед вами класичний французький рецепт приготування мідій у вершковому соусі. З інгредієнтів вам знадобляться: мідії, біле вино, чебрець, лавровий лист, сметана, вершки, часник, цибуля ріпчаста, петрушка і вершкове масло. Якщо вершковим соус здається вам не достатньо густим, можете його згустити за допомогою борошном і крохмалем. Удачи в приготуванні цього французького делікатесу! Харчуйтеся смачно і корисно! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти/Мідії і гребінці/Молочні продукти/Сливки Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Мідії у вершковому соусі Наріжте цибулю і часник. Потім обсмажте у вершковому маслі. Петрушку дрібно нарізаємо. На сковороду додайте половину петрушки, вино, чебрець і лавровий лист. Доводимо до кипіння. Мідії кладемо в киплячий бульйон, перемішуємо і закриваємо кришкою. Готувати 7-10 хвилин, поки мідії не розкриються. Злийте бульйон в іншу ємність. Додайте сметану і вершки, доведіть до кипіння, зніміть з вогню. Додайте залишилася петрушку. Соус повинен вийде рідким. Мідії викладіть в тарілку і полийте соусом. За бажанням, можете очистити мідії. Хоча традиційним вважається перший варіант. Смачного! Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Мідії у вершковому соусі на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Мідії у вершковому соусі - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 369